Waarom zou je nog tijd verspillen aan het heen en weer rijden naar de droogkuis of wasserij als je deze diensten gewoon op kantoor kunt laten leveren? Er zijn een tal van voordelen voor werknemers en werkgevers:

  • Tijdbesparing
  • Extra korting voor werknemers
  • Efficiënt dankzij nieuwe technologie – Bestel Applicatie
  • Online betalingen voor een veilige en gemakkelijke transactie
  • Beperkte infrastructuur in het bedrijf: een afgesloten ruimte of persoon die verantwoordelijk is voor het bijhouden van de kleding

Als werkgever is het belangrijk om het leven van je werknemers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een manier om dat te doen, is door droogkuis en wasserij diensten op kantoor te bieden. 

Een van de grootste voordelen van deze diensten op kantoor te hebben is de tijdsbesparing voor werknemers. In plaats van na het werk naar de droogkuis of wasserij te gaan, kunnen werknemers gewoon hun kleding op kantoor laten reinigen en ophalen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook brandstofkosten en verkeersproblemen.

Bovendien biedt Voss Textielreiniging extra korting aan voor bedrijven die gebruik maken van onze diensten op kantoor. Dit kan een extra voordeel zijn voor werknemers die zich bewust zijn van hun budget.

Met de opkomst van nieuwe technologieën is het nog gemakkelijker geworden om droogkuis en wasserij diensten op kantoor te gebruiken. Voss Textielreiniging werkt met een eigen bestel-applicaties waarmee werknemers hun kledingstukken online kunnen bestellen en betalen. Dit zorgt niet alleen voor een naadloze transactie, maar ook voor minder fysiek contact tussen de werknemer en de leverancier.

Online betalingen zijn ook steeds veiliger en gemakkelijker geworden. Werknemers kunnen hun diensten online betalen en hoeven zich geen zorgen te maken over contante betalingen of facturen.

Ten slotte is het enige wat een bedrijf moet voorzien is een afgesloten ruimte of persoon die verantwoordelijk is voor het bijhouden van de kleding. Dit kan een extra voordeel zijn voor werknemers die zich geen zorgen hoeven te maken over hun kledingstukken.

Kortom, droogkuis en wasserij diensten op kantoor bieden vele voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en veilige online betalingen, is het nog gemakkelijker en handiger geworden om deze diensten aan te beiden in het bedrijf zonder extra inspanning van de werkgever.

Droogkuis op het werk

Heeft u interesse in deze dienst bij u op kantoor?

Beschikbaar in

Aartselaar – Berchem – Edegem – Kontich – Mortsel – Schelle – Wilrijk

Contacteer ons via info@vosstextielreiniging.be voor een afspraak op locatie.

Stel je vraag via whatsapp